Om Kama Design

Kama Design er et firma spesialisert i interiørdesign/ innredning og ble etablert av Kama Sviund i 2000. Kama Sviund tok en utdanning på 1 år ved Atelier Met de Penninghen et J. D'andon, Preparatoire i Paris, samt 2 år på Sverre Wolff dekorasjon og reklame(nå under Westerdals) i Oslo.Hun har jobbet for Ikea i bl.a. i Norge, Sverige, Frankrike og Nederland. I de 15 år hos IKEA har hun jobbet som innreder, gruppeleder for interior designere.Fra 2014-2016  som Store communication and interior design manager for IKEA Ringsaker.Hun ledet her 12 ansatte samt holdt i kreative prosesser.

Kama tilbyr rådgivning innen interiordesign til både PRIVAT kunder, BEDRIFTER samt BUTIKKER.

Hun har også jobbet litt med interiorstyling hvorav noen reportasjer er blitt vist i bl.a. Bo Bedre,Folk Magazine,Dagbladet,Excellent leven & wonen.Her har hun jobbet enten alene som stylist, eller i samarbeid med andre profesjonelle stylister og fotografer.

Hun har også designet en serie tapeter og servietter inspirert av kjente norske landemerker og ikoner.Velkommen til Kama Design nettbutikk til å se disse produkter.

Følg oss

Nettbutikk

Nyhetsbrev

Motta nyheter på epost!